Gå til lyse.no ›

Demo:Lyse

Meny
Blogg
«En uventet reise»

Fra spill og TV, til intelligente smarthus og biler. En chip-produsent er kanskje CES 2017 mest spennende aktør!

Les hele artikkelen ›
Det er normalt å være annerledes

I forbindelse med prosjektet UniSmart utforsker vi prinsipper og metoder for å sikre brukervennlighet innen velferdsteknologi. Strategien vi tar utgangspunkt i er universell design, også kalt inclusive design eller design for alle. Den grunnleggende ideen bak universell design er å utforme samfunnet slik at så mange som mulig kan delta aktivt uavhengig av funksjonsevne.

Les hele artikkelen ›
#YOLO - Lær koding!

En liten oppdatering fra Lyse og hva vi har fokus på om dagen. Og mitt første blogginnlegg! Forrige uke var vi så heldige å få besøk av en gjeng elever fra Hetland videregående skole, som tar spesialisering innen entreprenørskap. De ville gjerne høre om hvordan Lyse jobber med intraprenørskap, for mye av nyskapningen skjer jo i allerede eksisterende virksomheter.

Les hele artikkelen ›
Er vi blitt blaserte? CES 2016 hadde lav “wow-faktor”, men….

Vi har vært der mange ganger før, både som messedeltagere, og nå andre år på rad, som utstillere. Vi er på jakt etter "det neste store", som vi enten kan lære noe av, eller som vi direkte kan nytte i satsingsområdene til Lyse-konsernet. Men i år var dette vanskeligere enn noen gang. Mye var veldig bra, men vi hadde hørt det meste før. Noen godbiter fant vi likevel!

Les hele artikkelen ›
En første gang for alt!

Fra 6 til 9. januar går The International Consumer Electronics Show 2015 av stabelen. Som et av fire norske selskaper på verdens største elektronikkmesse, stiller vi med egen stand for aller første gang.

Les hele artikkelen ›
Lyse sine FoU & Innovasjon-trainees er nå på plass!

I løpet av sommeren har begge våre FoU & Innovasjon trainees kommet på plass. Med dette har Lyse tatt det første skrittet på veien for at ferdig utdannede kandidater kan ha et alternativ til et rent akademisk løp som Phd-student innen FoU og innovasjonsarbeid, og vi som bedrift får tilgang til viktig ny kompetanse og ressurser.

Les hele artikkelen ›
Trainee hos Lyse FoU & Innovasjon: Unike muligheter

Lyse FoU & Innovasjon har startet jakten på gode hoder som kan jobbe praktisk sammen med oss. Dermed tråkker vi nye spor for å rette opp skjevheter i dagens norske trainee-ordninger.

Les hele artikkelen ›
Jeg teller meg. Skal jeg telle deg også?

Etter å ha tilbragt nok en uke på "the International Consumer Electronics Show (CES)", er det spesielt en trend som utpeker nevneverdig: "Fitness tech"

Les hele artikkelen ›
Kando

Etter et par dager på CES 2014 er det mange nye inntrykk jeg har blitt truffet av, enten det er foredrag, de mange utstillerne, eller de store selskapenes keynotes. Særlig keynotes er nyttige for å få et inntrykk av hva som kommer og hva de store fokuserer på.

Les hele artikkelen ›
Itte oljå? det er oss

Først av alt velkommen til demo:lyse. Dette er et nettsted som viser mye av det Lyse-konsernet jobber med når det gjelder FoU og demonstrasjonsprosjekter. Det vil også være et sted hvor vi deler våre meninger innen dette fagfeltet, og hvor du som leser også kan gi din tilbakemelding til oss.

Les hele artikkelen ›

Siste blogginnlegg