Gå til lyse.no ›

Demo:Lyse

Meny
En første gang for alt!

Gunnar Crawford

Senior forretningsutvikler | E-post | @gunnarc
Gunnars har lang fartstid i IT- og telekom-bransjen, og har arbeidet i Lyse-konsernet siden 2004. I dag jobber han i Lyse FoU & Innovasjon, hvor hverdagen består av prototyping, uttesting av ny teknologi, prosjekter og demonstrasjoner.
En første gang for alt!
Fra 6 til 9. januar går The International Consumer Electronics Show 2015 av stabelen. Som et av fire norske selskaper på verdens største elektronikkmesse, stiller vi med egen stand for aller første gang.

Vi er utrolig spente over det som venter oss under Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas førstkommende uke. Vi har jo vært der flere ganger før, men aldri stilt ut egne produkter før nå. Lyse deltar på standen til Norsk Telemedisin, sammen med Westcontrol, med vårt felles produkt "Video for alle" (VFA). Teknologien er rykende fersk, så fersk at vi er avhengig av direkteleveranse med bud til hotellet i Vegas for å få alle komponenter i tide. Det kjennes på nervene, men det kan fort gå godt!

Vi er selvfølgelig også veldig spente på mottakelsen av produktet vårt. Vi stiller ut i et område for oppstartsselskaper og nye konsepter, Eureka Park, hvor vi håper å møte potensielle samarbeidspartnere, opparbeide egen erfaring, få innspill til korrigering og tilpassing av løsningen, og selvfølgelig skape blest rundt det vi holder på med. Vår tildelte status som "2015 CES Innovation Award Honoree" må jo sies å være en god start i så måte.
Vi kommer til å komme med oppdateringer i løpet av uka, både fra egen stand og fra CES generelt, så stay tuned!

Til da kan dere lese om VFA her: http://www.videoforall.com/ , og skulle dere være i Vegas til uken er dere hjertelig velkommen på besøk her: Norsk Telemedisin - CES Exhibitor

 

 

 

Siste blogginnlegg